Angler 470


MotoCraft Angler 470
är en mycket prisvärd och lagom stor aluminiumbåt för de flesta sjöar och kustnära områden. Den låga vikten på 219 kg gör den även smidig att traila, och bredden på nästan 1,9 m gör den både stabil och ges bra med innerutrymme. LED-lanternor och elektrisk länspump finns monterat som standard. Självklart är båten osänkbar, då hela durken samt hörnutrymmena längst bak är fyllda med frigolit. Detta tillsammans med mattinklädnaden gör också att båten går väldigt tyst i sjön.

Det stora kastdäcket i fören hyser ett enormt stuvutrymme undertill med gott om plats för batterier och skrymmande packning, och aktertoften hyser plats för t.ex. två 25-liters bränsletankar och batteri m.m. Två långa förvaringsutrymmen finns på båda sidor för förvaring av t.ex. fiskespön, och erbjuder tillräckligt med utrymme även för de mest inbitna sportfiskarna.

Loopless-mattan på tofter, kastdäck och sidor är korthårig variant utan öglor, så det är ingen risk att fiskekrokar fastnar. Dessutom fungerar den som ett effektivt halkskydd även vid minusgrader. Aluminiumdurken är klädd med en marinanpassad vinylmatta som är lätt att hålla ren.  Kastdäck och förvaringsutrymmen är gjorda helt i aluminium utan trä eller andra organiska material, så du kan lugnt låta båten stå ute året runt utan att den suger åt sig vatten.

Vi måste även nämna formen och strukturen av skrovet som erbjuder exceptionell prestanda och vridstyvhet i förhållande till sin vikt och storlek, med låg planingströskel och otrolig stabilitet även i skarpa girar och vågor. Under skrovet finns en rejäl köl som är 3 cm hög, vilket gör båten extra stabil och mindre vindkänslig. Det finns även så kallade "spraybars" på sidorna för att minimera risken för vattenstänk in i båten, och såklart T-spår längs insidan av relingen för att smidigt montera dina tillbehör. Godkänd för motorer upp till 40 hk, men skrovet är väldigt lättdrivet och planar redan med 10 hk. Man kommer upp i 22 knop redan med en 20 hk och en person.

Specifikationer: 
Längd: 470 cm
Bredd: 187 cm
Vikt: 219 kg
Tjocklek aluminium: 2 mm skrov och sidor, 3 mm durk
Kapacitet: 5 pers/450 kg
Rek. motorstyrka: 15-25 hk
Max. motorstyrka: 40 hk
Rigglängd: Lång
CE-kategori: C

Standardutrustning:
 • Stävögla, lyfthandtag, dräneringsplugg
 • Stuvutrymmen under för- och akterdäck samt längs båda sidor
 • Förberedd för frontmonterad elmotor
 • Strömbrytarpanel, elektrisk länspump, lanternor (LED)
 • Marinanpassad matta och vinyl
 • T-skena insida reling för montering av tillbehör
 • Valbara färger: blå, röd, orange, svart, vit, grå
 • CE-certifikat/3 års garanti

Tillval:
 • Styrpulpet med hydraulstyrning
 • Stolar/stolfästen
 • Automatiska trimplan

Pris: Från 98 500 kr

Bildgalleri Angler 470

Klicka på länkarna nedan för att komma till bildgalleriet med några av båtarna som vi har levererat:
Blå styrpulpet
Vit styrpulpet
Orange rorkult
Svart rorkult
Röd rorkult
Vit rorkult
Grå rorkult