Om MotoCraft


MotoCraft har som ambition att erbjuda sportfiskebåtar i aluminium som passar de flesta plånböcker utan att göra avkall på kvalitet och finess. Alla modeller är lackerade både in- och utvändigt och lyxigt klädda med textil- och vinylmattor för att eliminera "plåtburkskänslan" och på så sätt öka trivselfaktorn och komforten ombord, samtidigt som det ger båten ett stiligt utseende. Lacken gör också att aluminiumet inte oxiderar, så nybåtskänslan håller i sig betydligt längre tid. Båtarna finns tillgängliga i flera olika färger för att passa just din smak, och vi kan även erbjuda montering av färgmatchande stolar. TK Trailer erbjuder även färgmatchande trailers för att göra ditt ekipage än mer elegant!

Båtarna är väldigt anpassningsbara efter just dina behov. Antingen köper du en standardbåt och bygger vidare på den själv, eller monterar vi alla tillbehör åt dig enligt dina önskemål. Komplettera med t.ex. stolar, stolsfästen, elmotor, plotter/ekolod och styrpulpet.

Alla modeller som vi importerar till Sverige är nu utrustade med T-spår på insidan av relingen där man t.ex. kan montera Railblazas tillbehör, eller montera egna prylar med hjälp av vanliga M8 skruv. Sedan kan du enkelt flytta och snabbt byta ut tillbehören längs hela relingen efter behov.

Skroven är resultatet efter 14 års tester och kontinuerliga förbättringar i produktionsprocessen. Materialen som används är bland det bästa som finns tillgängligt och aluminiumlegeringen som används är 5052H34. Kastdäck och förvaringsutrymmen är gjorda helt i aluminium utan trä eller andra organiska material vilket ger båtarna betydligt längre livslängd och behåller sin ursprungliga vikt. Det enda trämaterial som finns i båtarna är i akterspegeln som förstärkning till motorn, vilket gör att du inte heller behöver extraförstärka om du av någon anledning vill övermotorisera båten. Där sitter nämligen en tjock marinplywood som kommer från välkända Okume Marine och som dessutom är vattenresistent.

MotoCraft byggs på samma fabrik där Quicksilver tidigare hade sin produktion av aluminiumbåtar, och båtarna har blivit mycket lovordade av stora återförsäljare i Europa som även de har tagit in den i sitt sortiment. De beskriver bl.a. MotoCraft som den mest prisvärda båten du kan hitta. Kom gärna till oss och kika på dem. Vi lovar att du kommer bli positivt överraskad!